fredag 24. august 2012

New York

Gjett hva, naa sitter jeg aa skriver fra New York! klokken er 08.07PM og jeg tenker det er veldig dumt av meg aa ikke ha skrevet paa saa lenge, for naar har jg hatt vertsfamilie i 2 uker, men siden jeg hater aa lese blogger hvor man bare sitter og unkylder seg for at man ikke skriver nokk, saa skal ikke jeg det. Jeg kommer foresten ikke til aa skriv saa rart til vanlig, jeg maa bare laane en pc som staar paa universitetet siden de har nett, til gjenngjeld haar de et tastatur uten de norske bokstavene.
Som sakt er jeg i New York naa. Jeg lannet her 2PM lokal tid og vi kommer til aa vaere haer en uke, for jeg flyr videre til Wisconsin hvor  jeg skal vaere i 10 maaneder. Akkurat naa sliter jeg veldig med aa holde meg vaaken, jeg maatte staa opp kl. 04.30 for aa rekke flyet fra Bodo og naa er kl. 02.55 hos dere! Og saaklart fikk jeg ikke sove paa flyet! Saa hvist det er en del skrivefeil saa er ikke det saa rart.


Dagen i dag har for det meste gaat ut paa aa sitte i fly! Heldig vis  var det en TV-sjerm per persjon hvor du kunne velge mellom en del fillmer, musikk, serier og spill, saa det ble ikke bare lesing, men tiden gikk saaaakte! Men dagens tyngste stund var definnitivt aa si hade til mamma, pappa og Sondre! Det var veldig tungt aa gaa fra dem, men jeg angrer ikke. Ikke enda i vertfall.
Prorammet for New Your er spennende og innholdsrikt uten at jeg helt husker alt i hode, men det inneholder blant annet shopping i sentrum, frihets gudinen, film kveld, sightseeing paa manhattan m.m. men i morgen begynner vi rolig med litt forberedelser og workshop, omvisning paa universitete som vi bor pa, info mote og amerikansk sport. Men naa skal jeg legge meg for jeg faller omm. Jeg skal skrive et innleg om hvor jeg skal bo og om vertsfamilien og saant senere. God natt fra New York
 
- Karoline

7 kommentarer:

 1. Så kult!!! Gleda mæ til å hør mer fra dæ!!! :D :D

  SvarSlett
 2. så spennanes, fortsett å skriv du! savna dæ <3 <3 <3

  SvarSlett
 3. Aww, ha en fin tid i New York. Nyt det! Så må du fortell korsn det går videre! <3 Vi må hold kontakten så mye vi kan <3

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det må vi, det blir lettere nå, når jeg har internett og sånt :)

   Slett
 4. Masse lykke til i USA! Håper du får det kjempefint :)

  SvarSlett