onsdag 29. august 2012

onsdag


Beklager for et dårlig innlegg på søndag, men det er bare tre maskiner på 19 stykker og 3 stykker sitter bokstavelig talt i kø og trommer med fingrene, så får man litt press på seg! Så i dag får jeg låne en minnepenn så jeg kan bruke mine elskede bokstaver; Æ,Ø,Å. Man er skikkelig av hengig av dem! 

På søndag hadde vi mye sport! Men først, etter frokost, hadde vi e 5 timers time hvor vi snaket om hvordan High School kommer til å bli, hjemlengsel og så var en amerikansk student innom og snakket litt mer om High School og svarte på spørsmål. Etter lunsj spilte vi softball som er det samme som baseball, bare på en mindre bane og egentlig er softball for jenter og baseball for gutter. Jeg må innrømme at det var en større suksess en amerikansk fotball, jeg klarte faktisk å springe homerunn! Jeg vurderer faktisk å gå på trai out for softball, ikke det at jeg tror at jeg faktisk kommer med, men bare for å ha prøvd det! Etter softball dro vi til bassenget og hadde synkronsvømming, ikke det at vi var så synkron at det gjorde noe! Vi var delt opp i lag og så skulle vi lage en forestilling for camp-lederene.  Mitt tim vant ;P Etter middag hadde vi cheerleading! Det var vanskelig. Hun skulle bare vise oss basicen, men vi endte opp med å løfte folk opp i lufte og sånne proe ting! (Jeg skal legge ut bilder når jeg får dem.) Det var veldig morsomt, men jeg er fortsatt stiv i skuldrene og hendene etter å ha løftet så mye! Hun viste oss også noen splitthopp og sånt men ingen av oss klarte noen av dem ordentlig, men hun var 3 ganger verdensmester så hennes basic er kanskje litt avansert.


På Mandag dro vi til New York igjen, denne gangen til Time Square. Det var så kult! Vi spiste lunsj på Hard Rock kafé, shoppet på 5th avenue og satt på den røde trappen som står mitt på Time Square. Vi var i American Eagle butikken på Time Square hvor de tok bilde av de som hadde kjøpt noe og viste det på reklameskiltet utenfor! Det var kult, mine 15 seconds of fame. Etter å ha shoppet i 5t med store blemmer på og unner begge føttene, gikk vi fra Time Square til tuppen av Manhattan. Der tok vi en båttur rundt Manhattan hvor vi tok noen fine bilder og hvor vi fikk se frihetsgudinnen på nært hold! Etter båtturen tok vi limousin til Time Square hvor vi fikk se hvordan det så ut om natten. Limousin turen kostet bare 7 dollar per pensjon! Etter på kjørte de oss til togstasjonen hvor vi tok toget hjem til universitetet! Jeg legger ut bilder senere
 
- går hadde vi verdens kuleste lærer i Amerikansk historie! Han var så morsom! Så skrev vi en kort presentasjon, hvor jeg presenterte Norges historie på max 5 min, tror det var rundt 3. Og kl 1 pm dro vi på stranden. Vannet var helt fantastisk og jeg ble ganske brun, men det var fluer over alt, og de bet! Vi spiste middag på stranden, men det kunne jeg været foruten. Og etter middag badet vi med solnedgangen foran oss og månen som kom opp bak. Det var så vakkert! I dag er siste dagen, det er så trist! Jeg gleder meg så klart masse til å møte vertsfamilien min, men jeg kommer til å savne folkene hær! Forhåpentlig vis får jeg skrevet litt i senere i dag. Det eneste vi skal gjøre er å pakke, ha time og dra og se ”bring it on” på Broadway. Det gleder jeg meg sykt til! vi snakkes
- Karoline

3 kommentarer:

 1. aww :D bra at du har det bra <3 - Silje R

  SvarSlett
 2. spent på å hør om Broadway <3 <3 koos dæ!
  -Ingvild Marie

  SvarSlett
 3. Så bra at du har hatt et minnerikt opphold i NY! Håpa du har kommet vel frem til vertsfamilien din! Masse lykke til i Abrams!
  Klæm fra tante Elisabeth & co

  SvarSlett