lørdag 1. september 2012

Abrams


Nå er jeg kommet fram til vertsfamilien min! Jeg kom i går kl. 2.14 pm. jeg og ei jente, Juliane, som jeg møtte på kurset i New York fløy ilag, faktisk var vi de eneste som fløt fra flyplassen New Ark, alle andre fløy fra LaGuardia. Uansett, vertsfamilien min er så greie! Jeg var så nervøs før flyet lettet, men så sovnet jeg og når jeg våknet var vi framme og jeg og Juliane gikk ut og der var de, ikke noe skumle i det hele tatt! vel jeg trodde jo ikke de var skumle da. Når vi dro fra flyplassen stoppet vi innom på en mexikansk restaurant og spiste middag. de er så lette å snakke med! Jeg har mitt eget soverom, bad og en slags stue. De sier jeg kan male rommet mitt i hvilken farge jeg vil, men jeg vet enda ikke helt hva jeg skal gjøre!

Men som sagt bor jeg i staten Wisconsin i en liten by på 1700 innbyggere (wikipedia) som heter Abrams. Det ligger ca. en halv time utenfor en stor by Green Bay(102 314) som brw har et veldig bra Amerikans fotballag. jeg bor sammen med vertsmor Renee (36), vertsfar Cory (41) og 4 hunder; Gunner, Bennie, Chewy og Clarabelle. jeg har en vertssøster som er 20og går på college i Milwaukee. Jeg skalgå på skole i byen vesiden av Abrams. Den heter Oconto og skolen heter Oconto Fall Hi. Den ha 600 elever og skolemaskotten er en sort panter.Skolen starter den 4. i 9, men jeg begynner ikke for den 5. Jeg kommer til å bli Junior( 11. året av 12) jeg hadde håpet jeg ble Senior, men siden jeg er født så sent på året mener de det er bedre for meg å gå med de som er året yngere. jeg har enda ikke bestemt meg helt for hvilke fag jeg skal velge, men jeg har en time med rådgiveren på skolen på onstdag før timene mine så da kan han hjelpe meg. Det dumme er at alle andre har allerede valgt hvilke fag de skal ta , sp det er ikke sikkert at alle klassene jeg ønsker har ledige plasser.


 Gjengen fra NY. Jeg savner dere allerede!
  Hanna, Elena, meg, Jana og Tanja

 New York, Time Square. Jeg elsker den byen

Broadway var helt fantastisk! Sangtekstene var veldig rare da, men det var helt utrolig. Bring it On er et stykke om en cheerleader så de gjorde alle cheerleader-stuntene på sene. Det var utrolig bra! ingen gjorde feil eller noe!skuespillerne var flinke, så klar, men jeg tror faktisk at stykke We will rock you som jeg så i London var bedre. Men jeg må legge meg nå kl. er alt for mye God Natt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar